top of page

Palvelut

6.jpg

Omaan elämään tutustuminen on ihmisen mielenkiintoisin tutkimusmatka, joka tuo helpotusta vuorovaikutustilanteisiin ja itsensä sekä toisten kanssa elämiseen. 

Palveluina yksilöpsykoterapia sekä pari- ja perheterapia.

Lue lisää

DSC_0461_edited.jpg

Työnohjaus on ohjattavan yksilön, ryhmän tai työyhteisön osaamista, ammatillista kasvua ja hyvinvointia sekä työssä jaksamista tukeva prosessi. Parhaimmillaan työnohjaus auttaa työntekijää löytämään itsestään työn tekemisen kannalta tärkeitä voimavaroja ja antaa siten hänelle uusia välineitä vaativiin työtilanteisiin – työniloa unohtamatta.

Lue lisää

3.jpg

Työhyvinvointiryhmissä pohditaan tärkeitä työhön, omiin ajattelu- ja toimintatapoihin, työn ja muun elämän yhdistämiseen, jaksamiseen, kehittymiseen ja motivaatioon sekä innostukseen liittyviä kysymyksiä. 

Lue lisää

Image by Masaaki Komori

Big Five on tieteellisesti kehitetty ja sitä pidetään nykyään persoonallisuustutkimuksen kultaisena standardina – se on laajimmin akateemisesti tutkittu ja arvostettu persoonallisuusmalli. WorkPlace Big Five Profile™ antaa tarkan ja osuvan arvion persoonallisuudesta, yksinkertaistamatta ihmisiä muutamaan tyyppikategoriaan. Palveluihini kuuluvat sekä yksilö- että ryhmäprofilointi.

Lue lisää

MBPhotoDesign_StockPhoto-151.jpg

Villa Omena on vuorattavissa ammattilaisille terapiatyöhön

Lue lisää

bottom of page